+ 0722 565 820    office@florarieinconstanta.ro

Produse Floraria Magic Flowers

Aranjamente florare din plante sau flori taiate


Buchetele de flori sunt cel mai simplu si mai sincer cadou pe care il poti face. Alegeti florile care credeti ca se vor potrivi perfect personalitatii si preferintelor celei care urmeaza sa primeasca buchetul de flori. Fie ca este vorba despre lalele, cale, mini-roze sau trandafiri in buchetele noastre se va vedea pasiunea si dedicarea maestrilor florari pentru ceea ce fac. Buchetele de flori sunt realizate dupa ce stabilim florile si culorile care se potrivesc cel mai bine cu stilul si dorintele persoanei caruia ii sunt destinate. Aranjamentele din plante se fac din plante cu aceleasi nevoi de lumina si umiditate, care au o durata de viata foarte lunga. Acordam consiliere de specialitate celor care doresc aranjamente din plante sau flori taiate in functie de destinatia, ocazia sau evenimentul pentru care sunt alese.

Fertilizanti


Pot fi solizi sau lichizi pentru plantele de interior, de asemenea, oferim insecticide pentru plante, pamant pentru plante de mai multe tipuri: universal (toate tipurile de plante), pentru cactusi (cactusi si plante grase), pentru orhidee, pentru muscate si plante de balcon, pentru plante acidofile (violeta, hortensia, begonia etc), pentru citrice si pentru bonsai.


Produsele noastre


Buchete mireasa, nasa, evenimente speciale

De-a lungul timpului am zambit, am creat amintiri si am trait emotii alaturi de sutele de cuplurile pentru care am realizat buchetul de mireasa sau buchetul de nasa.Aceste momente ne-au ajutat sa dobandim o experienta bogata in realizarea buchetului de mireasa ideal si sa intelegem ca orice nunta este unica si are nevoie de o abordare diferita pentru a se transforma intr-o experienta de neuitat. Buchetul miresei, ca si cel al nasei intregesc si definesc frumusestea si intensitatea evenimentului. De aceea, este Foarte important ca florile alese pentru realizarea buchetului miresei si buchetului de nasa sa evidentieze pesonalitatea si sa respecte tema nuntii.

Cocarde si bratari din flori

Sunt florile de pus in piept pentru mire, nas, socrii, caveler sau domnisora de onoare si sunt prevazute cu o agrafa tip brosa. Pot inlocui cocarda la invitatii care nu doresc floare de pus in piept. Bratarile pot fi rotunde sau florile sunt dispuse pe lung. Bratarile de flori pot fi montate pe panglica de organza in functie de culoarea toaletei celei care o poarta.

Lumanari nunti si botezuri

Lumanarile de cununie pot fi tip sfera de flori, tip ghirlanda, sau aranjament floral pe fata lumanarii. Florile din aranjamentele pentru lumanarile de cununie se aleg in functie de tipul florilor folosite la buchetul de nasa sau mireasa; sau la dorinta clientei. Importanta lumanarii de botez este una plina de simbolistica. Cu totii stim ca aceste lumanari de botez sunt simol al lumnii adevarului, al vetii vesnice sub lumina Dumnezeiasca. La orice crestinare se aprind aceste lumanari de botez pentru luminare sufletului ce vine din intuneric spre lumina. Nasii sunt cei care cumpara lumanari de botez pentru cei crestinati. Lumanarile de botez sunt mai scurte decat lumanarile de cununie, modelele pot fi aceleasi ca la lumanarile de cununie, iar culorile florilor vor fi in functie de sexul copilului. Lumanarile de cununie sau de botez au in componenta mir, pe interior au tija de lemn (nu se rup), rezista la temperaturi inalte, nu sunt toxice si nu polueaza.

Cadouri, pungi cadouri, ghivece

Floraria noastra va ofera obiecte din sticla tip gale, vaze din sticla simpla sau ceramica, sfesnice, rame foto, casete de bijuterii din lemn, albume foto, servicii din ceramica pentru mic dejun, lumanari parfumate si decorative si betisoare parfumate, figurine decorative din cermica sau lemn, suporti pentru lumanari din ceramica sau lemn, etc. Ghivece din ceramica sau plastic, cosuri etc. Ghivecele din ceramica sunt , pictate cu aplicatii in relief sau tip cana de ceai. De marimi diferite, iar felicitarile sunt pentru toate tipurile de ocazii. Uleiurile de aromoterapie sunt prezente in floararia noastra cu un numar de peste 150 de arome incepand de la cele exotice, fructate, arome florale etc.